Betrouwbare en snelle levering van de beste tomatenhaak

De Quick Hook tomatenhaken zijn al dertig jaar de beste hogedraadhaken. Met het Quick Hook Systeem hangt u de snelhaken in slechts één handeling op de gewaslijn, waarna de touwen vanzelf soepel vallen. Door de goed doordachte vormen in de haak is de draagcapaciteit van de haak enorm en kan het tot wel 43 kilo dragen! 

De Quick Hook hogedraadhaak en het Quick Hook Systeem zijn snel leverbaar. In verband met het opwindproces en de beschikbaarheid van de desbetreffende machines is het handig om uw order te plaatsen, zodra u weet wat u nodig heeft. Ook is het verstandig om bij twijfel iets meer te bestellen, aangezien de levering ongeveer vier weken duurt en de tomaten niet wachten met groeien. Heeft u toch meer nodig dat u had ingeschat? Geen probleem! Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Door gebruik te maken van het Quick Hook Systeem bespaart u snel zo’n 80 uur aan arbeid per hectare. Kiest u ook voor de beste haak van de kas? Profiteer van de vele voordelen van de Quickhook tomatenhaken.