Meer weten over ons

Wie zijn wij?

WD Products Trade is leverancier een van de beste tomatenhaken ter wereld. Wij zijn gespecialiseerd toeleverancier voor de professionele glastuinbouwsector. Onze hogedraadhaken staan garant voor hoge kwaliteit en gebruiksgemak.

Wij denken in oplossingen. Wij vertalen eisen en wensen van onze klanten naar gebruiksvriendelijke en betaalbare eindproducten. Dat is onze kracht, gebaseerd op jarenlange ervaring, verfijnde en steeds weer up-to-date kennis van het materiaal en een oprechte interesse in toepassingsmogelijkheden. Niet kunnen, kan in onze ogen niet…

Hoe het ooit begon

Eind jaren zestig begonnen Wim en Wilhelmien Delisse (WD) een glastuinbouwbedrijf in tomaten. Ter bevordering van de groei en ontwikkeling van de tomatenplanten ontwikkelden zij producten uit metaal en kunststof voor eigen gebruik.

Begin jaren ‘80

Ontwikkeling
van de hogedraadhaak

Begin jaren tachtig bedacht WD  Products Trade de hogedraadhaak of tomatenhaak met het vrijevalbruggetje. Dit werd hét product om planten op te hangen en tussentijds te laten zakken om zo het groeiproces te bevorderen.

Hoe de tomatenhaken business begon - over ons
Man die tomaten aan het plukken is

Gerhard Gilbers

Nieuwe eigenaar

In 2018 heeft Gerhard Gilbers WD Products Trade overgenomen van de familie Delisse. Het bedrijf heeft met Gerhard een bevlogen en ervaren stuurman aan het roer die de producten verder blijft ontwikkelen aan de hand van de modernste technologieën en inzichten.

Betaalbaar topproduct

Door de jarenlange ervaring, verfijnde kennis van het materiaal en de betrokkenheid bij de glastuinbouw kunnen wij een topproduct leveren tegen betaalbare prijzen. Bovendien verdient het gebruik van onze hogedraadhaken of het Quick Hook System zichzelf snel terug in de vorm van een zeer grote tijdbesparing.

Onze visie

WD Products Trade speelt in op de duurzame behoefte van de markt. Het gebruik van recyclebare en biologisch afbreekbare materialen geniet onze voorkeur, zonder de kwaliteit van onze producten te ondermijnen.

Hand die een bloemetje vast houdt - over ons
Planeet met tomatenhaken

WD wereldwijd

WD Products Trade exporteert momenteel haar hogedraadhaken naar meer dan 30 landen en is een betrouwbare partner dankzij haar specifieke productkennis.

Alle Quick Hook producten worden zorgvuldig verzonden in herkenbare dozen. Telers van over de hele wereld weten onze hogedraadhaken op waarde en kwaliteit te schatten en kiezen voor Quick Hook vanwege de grote tijdwinst die het hen oplevert.

Wij van WD products Trade mogen ons specialist noemen op het gebied van de hogedraadhaak. Al meer dan 50 jaar lang. En daar zijn we trots op.

Vraag een offerte aan

Weten wat het u bespaart?