Quick Hook’s hoogwaardige touwen – 100% biologisch afbreekbaar of 100% recyclebaar

De kwaliteitshaken van Quick Hook zijn al ruim dertig jaar ongeëvenaard. De doordachte vormen van de haak en het sterke metaal zorgen voor een optimale draagkracht. Breng uw teeltwisseling naar een hoger niveau. Met de hogedraadhaken gaat de teeltwisseling veel sneller en bespaart u veel tijd en geld. 

De snelhaken zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardig touw. Hierbij is er keuze uit twee soorten touw: de Vertomil en de Sedna Twine. Vertomil is 100% biologisch afbreekbaar touw en Sedna Twine is het meest gangbare touw, maar wel 100% recyclebaar. Beide touwen zijn al vele jaren zeer betrouwbaar in de kas. 

Sedna Twine is een sterk touw samengesteld uit polypropyleen. Hierdoor worden planten bijzonder goed ondersteund, ongeacht hoe zwaar ze zijn. Het touw voelt door de samenstelling zacht aan voor zowel de plant als de verwerker. Ook krijgt het touw standaard een UV-behandeling voor één jarig gebruik. Sedna Twine neemt geen vocht op, waardoor het zijn kracht behoudt.

Het biologisch afbreekbare Vertomil heeft dankzij de samenstelling van viscose en jute een draagkracht tot maar liefst 43 kilo! Met Vertomil draagt u een extra steentje bij aan het milieu met duurzame tuinbouw. Draag bij aan het milieu terwijl u tijd en geld bespaard! Bekijk onze website om te zien welke diktes en lengtes van de kwaliteitstouwen het best passen bij uw kas!